BERITA & AKTIVITI

Sumbangan Khas Daripada Yb Senator Ir Ts. Haji Khairil Nizam Khiruddin Selaku Penasihat NGO Iman Care Merangkap Ahli Lembaga Pengarah UMT (Wakil Sektor Swasta).

Air mineral percuma buat semua pelajar Kolej Kediaman UMT sumbangan khas daripada YB Senator Ir Ts. Haji Khairil Nizam Khiruddin selaku Penasihat NGO Iman Care merangkap ahli Lembaga Pengarah UMT (wakil sektor swasta).
Program sumbangan dan agihan air ini turut dihadiri oleh Profesor Madya Dr. Hafiz Zakariya (Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar dan Alumni UMT), YB Haji Wan Sukairi Wan Abdullah (Pengerusi JK Pembangunan Belia, Sukan), NGO Ustaz Hj. Mohd Fazil Wahab Penyelaras DUN Seberang Takir dan Ts. Dr. Nik Aziz bin Nik Ali, Pengarah Kolej Kediaman UMT.
Diharap sumbangan ini mampu membantu pelajar dalam menghadapi krisis air dalam tempoh PPN pada kali ini. Terima kasih.
#HEPAdihatiku
#KKcaknasiswa